נשיכות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

30/12/2005 | 23:54 | מאת: איה

אשמח מאד לקבל הסבר לגבי הסיבות האפשריות לנשיכות על ידי ילד בן כשנתים וחצי. עלי לציין שהוא נשך את סבתו תוך כדי משחק ובאוירה טובה. תודה מראש, איה

07/01/2006 | 19:20 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, הסיבות האפשריות - שמחה פתאומית,תסכול ,משחק שקצת יצא משליטה. בעיני לא כ"כ משנה הסיבה. יותר משנה שזה לא נעים ולכן כדאי להסביר לילד באפן נחרץ שלא עושים זאת,תוך כדי שיקוף הרגש שעלה אצלו שהוביל לנשיכה (אני מבינה שאתה כועס/שמח אבל אני לא מרשה לנשוך אותי). אם נשארו שאלות,אני כאן, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות