התעלפויות מבכי....

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

04/01/2005 | 21:05 | מאת: גליה

היי מור !!!! חוויתי השבוע חוויה שאני לא מאחלת לאף אחד... נטע שלי (להזכירך בת שנה וחודשיים ) נפלה נפילה רגילה כמו שקורה בערך עשרים פעם ביום. מיד הרמתי אותה חיבקתי והרגעתי . ברגע ששמעתי שקט (כי לא ראיתי את פניה) חשבתי שהיא נרגעה אך מהר מאוד הבנתי שהיא פשוט עוד לא חזרה לנשום. היא התעלפה לי בידיים ולקח כ10 שניות עד שהיא חזרה לעצמה. שמעתי שיש ילדים שעושים את זה בכוונה כדי לקבל תשומת לב. תודה לאל זה עוד לא קרה שוב אבל כמו שכבר שמעת ממני נטע היא טיפוס שזקוק באמת להמון תשומת לב ואני מבועתת שהיא תאמץ את הרעיון.... שאלתי היא האם בכלל שמעת על דבר כזה והאם זה יכול להיות בגיל כל כך צעיר ? נתראה ביום חמישי. אחותי לא יכולה ולכן היא לא התקשרה...

05/01/2005 | 10:04 | מאת: מור וכסמן

בוקר טוב גליה, כמספר הילדים,כך מספר ההמצאות. ישנם ילדים שמפסיקים לנשום,אחרים שמגיעים להקאות מאוד קשות,עלפון ומה לא? מכיוון שמדובר בנתיים (אני אופטימית?) בפעם ראשונה אני הייתי מניחה לעניין.במידה שחוזר שוב,הייתי דבר ראשון פונה לרופא ילדים לבדוק שהכל בסדר מבחינה רפואית. (מקסימום הוא יגיד שאת אמא היסטרית,זה לא העלבון הכי גדול...). אם הכל בסדר רפואית,צריך לעשות מעקב קצת יותר מעמיק - איזה "סוג" בכי מוביל לזה? מה גרם לבכי ? מה קורה אחרי וכו' כדי להבין יותר ולמצא דרך להתמודדות. גליה יקרה, אני מאוד אשמח לראות אותך ואת כל השאר מחר,אך יש לי בקשה קטנה - אנא ממך הודעות אישיות (שאני מקבלת מאוד בשמחה ) בבקשה למייל שלי שמופיע ב"מנהל הפורום". את לא כועסת,נכון? יום נעים ומלא כוחות, מור.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות