הצילו

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

24/12/2005 | 19:51 | מאת: יפעת

שלום רב, יש לי שני בנים הגדול בן 3 והקטן בן חודשים וחצי. לפני כשבועים התחילה רגרסיה מצד בני הגדול בכל הקשור לגמילה . הוא מפספס באופן קבוע רק בבית, בגן אין כמעט פספוסים. ברור לי שזה נובע מלידת האח אבל כמה זמן זה אמור לקחת ? ואיך להגיב?

31/12/2005 | 21:06 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, אני מצרפת קישור לתשובה שנתתי בעבר באותו הנושא.בנוסף,כדאי לקרא ב"שאלות ותשובות" משמאל את החלק - אח חדש (שימי לב יש שם שתי תשובות,אחת הכנה ואחת כשכבר יש תינוק בבית). http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1234/xPG/31/xFT/4658/xFP/4718 אם ישארו שאלות,אני כאן, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות