דחוף עזרה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

24/12/2005 | 19:02 | מאת: עדן (שם בדוי)

אחי נהרג לפני כמה שנים ואני רוצה ללכת לפנימיה בגלל שאני מרגישה ששם אני ירגיש טוב יותר ואני לא יודעת איך להגיד לאמא שלי ,יש לי ציונים טובים מאוד אני רוצה לחיות רחוב מהבית כי אני מרגישה שבלי למות כל הזמן אני בוכה בגלל שאמא שלי מוציע את ההעצבים שלה עליי בבקשה אם אתם מכירים פנמיות טובות לילדים מצטיינים אני מבקשת שתגידו לי ותגידו לי איך אני יוכל לספר את מה שאני רוצה לאמא שלי (הדמעון שלי מטפטפות על המקלדת כשאני כותבת את זה אני יודעת שאחי לא היה מרשה שאני ילך אבל אחי לא בחיים ובלעדיו אני מרגישה כל כך רע!)

31/12/2005 | 21:02 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, אני בטוחה שלא קל לך ואין ספק שאת זקוקה לעזרה. הדבר הנכון ביותר יהיה לפנות ליועצת ביה"ס ,לשתף אותה בקושי שלך ולבקש עזרה. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות