ילד בן 10 רגיש

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

24/12/2005 | 15:13 | מאת: מאיה

איך מתנהגים עם ילד בן 10 שלא מוכן לקבל ביקורת. ברצוני לצייןן שכשצריך לומר לו כל הכבוד ולחזק אותו הוא מחוזק, אך כשרוצים להעיר לו הוא ישר נעלב טוען שלועגים לו ויורדים עליו , ממש בוכה ועושה ברוגז כמה שעות. מדובר בילד חכם וחרוץ אך מאוד מבולגן.

31/12/2005 | 21:00 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, חסרים פרטים רבים בהודעה,אנא השלימי ואנסה לעזור. - האם ישנם אחים ? גילאים,היחסים שלו איתם. - תכונות של הילד. - מקומו בחברת הילדים. - הקשר שלו עם ההורים. וכל דבר נוסף שמתאר אותו. מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות