פנייה אישית

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

20/12/2005 | 10:19 | מאת: קרן

מור שלום, אני קוראת מדי ערב את הפורום שאת מנהלת ואני מאוד נהנית ולומדת הרבה מעצותייך. רציתי לשאול האם את מקיימת סדנאות פרטיות בנושא יחסי הורים וילדים והיכן את מקיימת אותן.אשמח אם תחזרי אליי... יום טוב והמשיכי לתמוך ולעזור - את עושה זאת מדהים!!!

27/12/2005 | 22:20 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, אני שמחה על ההנאה והלמידה :). לגבי סדנאות - כרגע העבודה שלי מחולקת כך : טיפול פרטני (במקרה שיש בעיה/קושי),קבוצות חוויתיות לאמהות (זה להעשרה,לא לטיפול. את יכולה לקרא עליהן יותר בצד שמאל ב"על שלש גישות,אמא ומטפלת.."),סדנאות לאנשי מקצוע ועבודה במרכז סיוע לנפגעות תקיפה מינית. מכיוון שבפברואר אני פותחת מרכז חדש תפתח קב' אמהות נוספת ויערכו סדנאות יחודיות (במפגשים בודדים) להורים. הכל מתקיים באשדוד. אם תרצי עוד פרטים,את מוזמנת לפנות למייל. מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות