בן יחיד בגן

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

07/12/2005 | 12:03 | מאת: שלי

בני בן השנה נמצא במשפחתון בו יש 9 בנות פרט אליו. אני אם חד הורית ללא אב בסביבה וגם במשפחה יש רק בנות דודות לבני. כפי הבנתי כרגע בני לא מבדיל בין המינים. מתי עלי להתייחס לנושא ולדאוג להעבירו אם יש צורך לסביבה עם בנים אחרים. או שלא??השאלה מתיחסת לנושא ההסתגלות החברתית והתמודדות בהמשך (גן חובה וכד') עם אנרגיה שונה ואינטרקציה אחרת.

13/12/2005 | 11:40 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, העיסוק בהבדלים בין המינים מתפתח בגיל מאוחר יותר ולכן כרגע לא הייתי עושה שום שינוי. להערכתי כדאי בעוד שנה וחצי שנתיים לכל היותר,שכן יהיה גם בחברת בנים. אני לא יכולה להגיד שזה שהוא נמצא בגיל שנה רק עם בנות הוא מנבא כזה או אחר להסתגלות בגן חובה. יש גורמים נוספים שהם לא פחות חשובים. מור.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות