כיצד לנהוג עם בתי?

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

07/12/2005 | 08:36 | מאת: דניאלה

בתי בת הארבע וחצי מתנהגת אלי (אמה) בחוסר כבוד. היא מדברת בחוצפה, עושה פרצופים וכד'. יום אחד לאחר התנהגות לא יפה החלטתי שהגיע הזמן לעונש רציני, שאולי ישפר את המצב. אמרתי לה שהיום היא נשארת בבית, ללא חברים. (בכל יום כמעט היא הולכת לחברה או שבאות אליה). כל אחה"צ היא טענה שמשעמם לה ודאגתי שתבין מדוע הוענשה. בערב, ביקשתי ממנה משהו, אולי קצת בתקיפות, והיא הוציאה לי לשון. אני בדילמה כיצד לנהוג איתה מכאן? האם להגיב למעשיה? האם להמשיך להעניש? למרות שנראה שזה לא עזר במיוחד, או שלא ניתנו מספיק עונשים כדי לדכא את ההתנהגות? תודה.

10/12/2005 | 20:50 | מאת: דניאלה

אשמח אם תוכלי לענות לי על שאלותיי הקשורות לבעיה עם בתי.. אני די חסרת אונים. בברכה, דניאלה.

13/12/2005 | 11:31 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, אנא קראי את "מאבקי כוחות ועונשים" ב"שאלות ותשובות ב'" משמאל. אם ישארו שאלות אחרי זה,אני כאן. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות