מיטה חדשה...

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

06/12/2005 | 15:47 | מאת: איתמר

בשעה טובה קנינו לפני שבועיים מיטת קומותיים חדשה לילדים. הגדולה, בת 6, אמורה הייתה לעבור לישון המיטה למעלה אך להפתעתנו היא מסרבת בטענה שהיא מתגעגעת למיטה הקודמת בה ישנה כ4 שנים. בכל ערב חוזרת הסצנה, היא שוכבת במיטה השלישית (זו שנפתחת לאורחים) וממררת בבכי על המיטה הקודמת ודורשת שנחזיר אותה... לאחיה הקטן בן 3 אין כל בעיה והוא ישן כמו נמר במיטתו החדשה.

09/12/2005 | 12:02 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים, יתכן שהיא פוחדת לישון למעלה ? . האם ישנה בעיה שהיא תשן בתקופה הקרובה על המיטה השלישית ?. מור

11/12/2005 | 10:13 | מאת: איתמר

לא בטוח שהיא פוחדת, כשהצענו שאחיה הקטן יעבור למעלה והיא תישן למטה היא לא הסכימה... ביינתיים היא אכן ישנה למטה במיטה הנפתחת.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות