ריב קשה מול הילדיםםםם

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

03/12/2023 | 20:10 | מאת: רינת

היי. היום בבוקר אני והעלי רבנו ביחד ודחפנו אחד השניה ואני נפלתי חייבת לציין שאנחנו בד״כ משפחה נורמלית אין מריבות לעיתים קרובות ואנחנו מאוד אוהבים את הילדים אבל בעלי הוא טיפוס עצבני ולפעמים לא שולטים ורבים מול הילדים וזאת הפעם הראשןנה קורה שדוחפים ומתנהגים בתוקפנות. הכי כואב שהכל היה ליד בני האמצעי הוא חווה הכל פחד נלחץ ומבחינתו אבא שלו הרביץ לאמא שלו. רציתי לדעת איך ממשיכים מכאן איך אפשר למחוק לו את הצלקת הזאת???

שלום רינת, אכן מריבה קשה, אם היא מגיעה למצב של אלימות פיזית. אני ממליץ שתפנו ליעוץ זוגי בצורה דחופה. מאחורי הדחיפה יש כעסים ברמה גבוהה שחשוב לדבר עליהם במילים ולא במעשים. מה דעתך ?

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות