לימוד אלף בית אצל ילדה בגיל 5

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

26/11/2005 | 22:36 | מאת: אמא

יש לי יילדה בת 5 שאינה מזהה את כל אותיות ה אלף בית {וזה בסדר} היום היא הביע רצון לדעת את האותיות.אמרתי לה שהיא יכולה להתחיל לעבוד עם החוברות שיש לנו או דיסקים של גורדי .היא אמרה לי שזה משעמם .האם יש לך רעיונות על דרך לילמוד א ב שתיצור אצלה סקרנות ורצון לילמוד?תודה מראש

30/11/2005 | 07:32 | מאת: ענת

האם ההצעה שלך היא שהיא תשב לבד ? אם כן יתכן שבגלל זה היא אומרת שמשעם לה אולי היא רוצה שאת תהיי לידה תחשבי על זה חוץ מזה יש פאזלים ,יש מגנטים כנסי לחנות ותבררי יש המון אפשריות בי

30/11/2005 | 10:58 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, 1. קיבלת יופי של תשובה. במיוחד לגבי הלבד...:). 2. כדאי לבדוק מה קרה ש"דווקא" היום היא רוצה. האם זה משהו שהגננת אמרה,האם ילד קצת "ירד" עליה שהיא לא יודעת וכו'. 3. באפן כללי ככל שנשקיע מחשבה יצירתית עם ילדים,כך הם ישתפו פעולה יותר. 4. צריך לזכור שלמידה נעשית במגוון דרכים ולא רק ע"י ישיבה מול חוב'. ז"א,אפשר תוך כדי נסיעה לזהות את כל השלטים עליהם יש א וכו'. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות