הבת שלי ממעטת לרצות אותי בקרבתה מה עושים?

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

26/11/2005 | 15:43 | מאת: אמא פגועה ודואגת

שלום רב, ביתי בת שנתיים ו 5 חודשים דבוקה לאביה משהו "פחד" כל דבר זה אבא.. אבל לא זו הבעיה אלא שכשאני בסביבה ודואגת רוצה גם לעזור היא מעדיפה את אבא ולי אומרת זוזי ,לכי ,לא רוצה .... כרקע : נולדה לנו בת נוספת לפני 5 חודשים ועברנו דירה לפני חודשיים + , מובן לי שאני זו "שבגדתי" בה כי אני הבאתי אחות חדשה לבית... אבל אני משתדלת לבלות איתה המון גם ביחידיות אבל עדין היא מסתייגת ממני בהצהרתיות... ובהעדפה לאבא זה פוגע זוהי הרגשה נוראית אי אפשר לתאר את ההרגשה הזו כל הזמן אני רק חנוקה בדמעות אי אפשר לתאר במילים עד כמה אני אוהבת את הילדה הזו, איך "מחזירים" אותה אלי ? מה עושים? אשמח לקבל רעיונות אמא כואבת.

30/11/2005 | 07:45 | מאת: רווית

שלום לך ריגשת אותי מאוד פעם אמר איש חשוב כדי להבין את ההרגשה של הילדים שנולדים להם אחים זה כמו שהבעל שלנו יביא עוד אשה הביתה ,לדעתי היא לקחה את זה קשה לכן חוץ מלומר לה כמה את אוהבת אותה וכמה יהיה לה כייף לשחק עם אחותה שתגדל לא חושבת שיש הרבה מה לעשות היא תפנים את זה בשלב מסוים יתכן גם שאת מקרינה לה את ההרגשה שלך והיא מנצלת את זה תמשיכי להיות איתה ואל תתני לה הרגשה שזה קשה לך בי

30/11/2005 | 10:54 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, דבר ראשון,אני חושבת שקיבלת יופי של תשובה. שני,אנא קראי ב"שאלות ותשובות" את - יחסים בין אם לבת. שלישי,אולי כדאי לקרא לקרא גם את החלק של אח חדש בבית (גם ב"שאלות...). אם ישארו שאלות מעבר לזה,בשמחה. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות