ניכור והתנתקות טוטאלית

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

05/12/2022 | 21:42 | מאת: פרידה

בת 49, חולה-מוכרת ע"י המדינה כנכה. דיכאונות קשים+חרדות. לפני ארבעה חודשים אבי שעזר לי, תמך בי, דאג לי...ונשאר קרוב המשפחה האחרון שלי (אימא ניפטרה במאי 21) החליט לעזוב ביום בהיר אחד.לא עונה, מתנכר לי והתנתק ממני לחלוטין.מאז מצבי הנפשי התדרדר לחלוטין. אינני ישנה...הדמעות זולגות מן עצמן וקצתי בהכל. אין לי מושג מה לעשות....תודה

שלום פרידה, חבל שאביך התנתק ממך. אולי מכין אותך לזה שהוא לא יהיה איתך לאורך כל החיים ומנסה לעודד אותך שכדאי שתפתחי קשרים חברתיים, זוגיים עם אנשים נוספים. מה דעתך ? יתכן שכדאי לברר את המצב שלך עם איש מקצוע , מה דעתך ?

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות