התקפי זעם בגלל חסך מאב

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

15/09/2022 | 10:14 | מאת: רחל

הי אני בת 25 אמא לילד בן שמונה אני ואבא של הילד לא ביחד מאז שהוא בן שנה וחצי ואבא גר כבר שלוש שנים בחול ואין בינהם מפגש שלא נדבר על שיחות שקורות אחת לחןדשיים עד לפני כמה חןדשים הבן שלי הראה שאבא שלו לא בידיוק מעניין אותו למרות השיחות שניסיתי לעשות איתו הוא ילד מאוד מופנם וסגור ורק שהוא בהתקף זעם הוא משחרר זאת אומרת נפתח בפניי עכשיו זה דבר שמאוד מעיק כי אני רואה את הבן שלי סובל ולא מוכן לדבר ולשתף עם אף אחד חשוב לציין שיש לי כבר בן זוג ארבע שנים שאוהב אותו מאוד ועושה הכול בשביל להגיע אליו להתחבר אליו אבל הילד לפעמיים משתף פעולה ומרעיף אהבה ויש פעמים שהוא מתנהג כאילו זה אדם זר לגמרי בכול מקרה יש המון תמיכה ממשפחתי מהסבא וסבתא של הילד אבל עדיין אין לי פתרון איך לעזור לילד כי זה פוגע בו בלימודים ובחיים עצמם הוא כבר בכיתה ג' והחיי חברה שלו מאוד לא מפותחים אני מנסה בכול דרך אבל זה בעייתי הוא מסרב בעקשנות

שלום רחל, ניתן לקרוא לכעסים של הבן שלך, התקפי זעם. אבל ניתן לקרוא להם כעסים. אולי הוא כועס על היעדר של אביו הביולוגי, אבל למעשה בן זוגך הוא למעשה האב המגדל אותו. נראה לי שהבן שלך כועס מסיבות של החיים שיש לכם במשפחה הנוכחית. כדאי לנסות לברר איתו על מה הוא כועס . אם הכעסים הם על אביו הביולוגי , אולי כדאי שהוא יפגש עם פסיכולוג ?

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות