ילדה מכה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

21/11/2005 | 19:41 | מאת: ויקטוריה

מור שלום! אחותי הקטנה בת שמה ושמונה חודשים בזמן האחרון מרימה ידיים על בני המשפחה בעיקר על בני המשפחה וגם לפעמים בגינה כשהייתי נפגשת עם ילדים היא לא הולכת לגן,אלא היא בבית עם אמי בבית אין אלימות,אלא לפעמים רק צעקות מה עושים במקרה הזה?אנחנו אומרים לה שאסור אבל אז היא מתחילה לעשות דוקא תודה מראש מחכה לתשובה

23/11/2005 | 22:21 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, אנא קראי (או תני לאימך לקרא) ב"שאלות ותשובות" משמאל את החלקים - גיל שנתיים והתקפי זעם. אם ישארו שאלות,אני כאן. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות