לא אוהב רעש

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

20/11/2005 | 12:45 | מאת: יפה

שלום למומחים, בני בן 3 וקצת לא אוהב רעש, כמו למשל שאני ובעלי מדברים בקול או מתווכחים, או שהוא רואה רבים וצועקים אחד על השני או אם שרים שירים בקול. או פשוט נכנס ללחץ וצועק " לא, לא,". "אני לא אוהב רעש" או "אני לא אוהב שאתם מדברים כחה". היתי מעונינת מאוד לקבל עזרה בנושא זה. תודה מראש

23/11/2005 | 21:04 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, צריך לעשות כאן איזושהי הבחנה. האם הוא לא אוהב רעשים בכלל או רק רעש של מריבה,ויכוח,שירה בקול.. ז"א,האם הוא מגיב באותה הצורה גם לרעש של מיקסר,מכסחת דשא,אזעקה של מכונית וכו' ? מחכה לתשובה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות