בכי בגיל ינקותא והתגובה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

11/11/2005 | 23:22 | מאת: שואלת

שלום השאלה נוגעת לתגובות ההורים ובעיקר האם לבכי בתקופת השנה הראשונה לחייו של הנולד. האם ישנם מצבים בהם בכי של תינוק(כמובן אחרי זיהוי מילויים של כל צרכיו השונים-אכילה וצרכים אחרים) אמור להישאר ללא תגובות האם בגיל זה. תודה.

22/11/2005 | 11:50 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, אני לא מכירה מצבים שבהם בכי של תינוק (ולמען האמת ,גם בכל גיל אחר) אמור להשאר ללא מענה. לא מכירה תינוק שבוכה "סתם". אם תרצי תשובה מפורטת יותר,את מוזמנת לשאול קצת יותר, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות