זהות מינית

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

29/10/2005 | 09:12 | מאת: שירה

שלום, בשיחה עם בני בן ה16, הוא שיתף אותי בחשש שיש לו מנטיותיו המיניות. הוא בפירוש טען שהוא נמשך מאוד לבנות, אבל מצד שני התחיל לענג את עצמו דרך הרקטום בנוסף לאוננות הרגילה. הוא מאוד חושש ,האם זה מעיד על נטיותיו והאמת גם אני קצת מבולבלת, האם זה במסגרת הסקרנות הטיבעית שלו ושל בני גילו, האם גם חבריו נוהגים כך? או שזו מעיד על נטיותיו המיניות. מחכה לתשובתך שירה

29/10/2005 | 09:50 | מאת: אחד משהיישוב

דפוס זה אינו מעיד בהכרח על משיכה הומוסקסואלית. בשל סיבות פיזיולוגיות גירוי הרקטום עשוי להוביל לעוררות מינית אצל גברים ונשים ללא קשר לנטיות הומוסקסואליות בשל רבוי קצות עצבים. אך איני רופא ומומחה או רופא .טוב לבנל פנה אליך בנדון לבירור מצבו . היות והינו מצוי בגיל ותקופת התפתחוית של עיצוב דפוסי התנהגותו המיניים, ,על מנת שהרגל זה לא יתקבע כדפוס מיני מרכזי יש מקום להתייעץ עם סקסולוג המתמחה גם ביעוץ למבגרים. ממליץ שתתיעץ כבר ביום א' עם ד"ר צחי בן ציון- סקסולוג מומחה הוא עובד במרפאה הפסיכיאטרית בבית החולים סורוקה ונחשב למומחה גדול בתחום . השיגי את מספר הטלפון דרך 144 ובקשילדבר עמו בדחיפות, הציגי את עצמך כאימו של מתבגר הנקלע למתב של בלבול. יש סיכוי שיענה לך טלפונית ואו שיזמין אותכם לשיחה הברה במרפאתו. כמו לד"ר בן צין פורום בסקסולוגיה בוואלה באם אני לא טועה . פעלי בדחיפות היות והמצב של בלבול עלול להוביל את בנך למצב שיחשוב שהוא הומוסקסואל ובקהילת הומו-לסביים יש כמיהה "לסייע " לנוער המתלבטת ביחס לזהות המינית ולשכנע אותם " לצאת מהארון " לכאורה.

30/10/2005 | 10:07 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, דבר ראשון,אין מה לדאוג !. עינוג דרך הרקטום הוא דבר נורמלי ומוכר ולא!!! מעיד על נטיות הומסקסואליות. הרבה מאוד גברים (ונשים..) סטרייטים לחלוטין ,נוהגים להתענג כך :). אמנם נושא הפורום הוא יחסי הורים וילדים ולא סקסולוגיה אך אני מרשה לעצמי לצרף חלק מכתבה שמתייחסת לעינוג ביחסים הטרוסקסואליים: "היכן הנקודת ג'י שלו ? היא יושבת איפה שהוא נוהג לשבת, גם אותה לא פשוט למצוא, אבל שווה לחפש. "אם נוגעים בנקודת הג'י של הגבר ממש בזמן השפיכה, יכולה להיגרם לו הנאה פי עשרה מאשר באורגזמה רגילה", טוען בלהט ד"ר דניאל דריי. "כמו עם נקודת הג'י הנשית, גם סביב נקודת הג'י הגברית יש דיון וויכוח", מסייג צחי בן ציון. "יש הטוענים שהיא קיימת, ויש הטוענים שלא. בכל מקרה, היא ממוקמת על הערמונית, ויש גברים שנהנים מאוד מעיסוי הערמונית". ולמעונינים,יתר הכתבה ב ynet ונקראית - מה גברים רוצים. מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות