פירוש לא נכון של סיטואציה ילד בן שנתיים וחודשיים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

25/09/2019 | 09:41 | מאת: הילה

נראה בסיטואציות ספציפיות שהבן שלי לא מבין נכון את הסיטואציה ונורא נעלב עד כדי השתטחות על הריצפה זה קורה אם מישהו ירביץ לו אבל הוא מגיב רק כשהמבוגר מתערב ואומר לילד השני שזה אסור ואז הבן שלי יעלב או אם מבוגר יגיד לו שמשהו אסור יחטוף את זה מהיד בנוסף נמנע מפעילויות משותפות בגן כולם משתתפים והוא מעדיף לשחק בצד לבד עם מכונית....

שלום הילה, נראה לי שהבן שלך עוד זקוק לזמן שלו להיות עם עצמו. אני מציע לך שאחרי השעות שבהן הוא בפעוטון, תנסי להיות איתו לבד בלי ילדים נוספים. קיימת גם אפשרות לפנות לרופא התפתחותי כדי לבחון את ההתפתחות הרגשית והקוגניטיבית של הילד. מה דעתך?

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות