משיכה לבנים חיבוקים ונשיקות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

26/07/2019 | 11:47 | מאת: שימי

שלום בני בן 8 ואוהב חיבוקים ומגע לעיתים קרובות מחבק ומנשק ילדים בני גילו האם זו סיבה לדאגה?

שלום שימי לדעתי אין מקום לדאגה. אם אתה מתכוון שיש מקום לדאגה שהוא יימשך לבנים בעתיד, אז חשוב לבדוק גם מה הדעה שלך בעניין. חוץ מזה, חשוב שהחיבוקים והנשיקות יהיו מותאמים לילדים האחרים. כך שהם לא ידחו אותו כאשר הוא מנסה לבטא את הקירבה. יש אפשרות גם לבחון , איך הדרך לבטא אהבה ורגשות של קירבה אצלכם במשפחה. מה דעתך?

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות