התנהגות עם נער בן 16.5

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

18/07/2019 | 08:14 | מאת: NOT_FOUND

שלום רב אמא לנער מחונן הבעיה היא כזו- כל השנים הוא השתתף בספורט תחרותי בארץ. היו מספר פעמים שקבוצה מהמועדון שהוא שייך נסעו לחול ואנו אף פעם לא טסנו עמם. (אני די פחדתי לטוס לחול ) שנה שעברה כששהיה בן 15 נערים מאותו מועדון בגיל 18 ו 20 טסו לשבוע וחצי לחול לבד. לא הסכמתי כי לדעתי עדיין צעיר מדי. מדי פעם הוא בא בתלונות ואומר שאף פעם לא ארשה לו לטוס לחול עם חברים וכו. אני מאוד לוקחת ללב כי אני רוצה שיהנה אך מצד שני מאוד דואגת. אנא עזרתך.

שלום לך. אני מבין את הבעיה שהיא קשורה לכך שאת מגבילה אותו והוא כועס עלייך? אולי את יכולה לספר עוד קצת עליו? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות