לפגוש את ביתי ולשוחח עמה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

27/01/2019 | 16:21 | מאת: מאיר

מזה שמונה חודשים אשתי ובנותי ניתקו עימי קשר בעזיבתם את ביתי בחסות מחלקת הרווחה בגלבוע , ביתי הצעירה בת 16 בקשה לעבור למסגרת פנימיה השופט קיבל את בקשתה ואיננה מעונינת לקשר עימי. רשויות הרווחה עדיין לא איפשרו לי ליצור עמה קשר ובוועדת טיפול לאחרונה האופוטרופוס לדין איימה עלי שלא התקרב לאיזור הפנימיה וכמו כן העו''סית של הפנימיה לא הגיעה לועדת טיפול עם ביתי אלה שלחה גווח בלבד אותו קראו בוועדה בין הדברים בדו'ח הובהר שלביתי היו מחשבות אובדניות וזו היתה פעם ראשונה שנודע לי על כך ואין מאפשרים לי לסייע לביתי ואשתי איננה מתפקדת ונמצאת במשבר גדול ואינה במצב רגיל. השופט המליץ לאשתי לחזור לביתה אך היא סרבה ומנדיפה לפרק את המשפחה אחרי 20 שנות נישואים. הכיצד אוכל לחדש את הקשר עם ביתי ?

אכן קשה להיות בנתק עם ילדה שדואגים לה. אני מציע שתהיה בקשר עם הבת לפי הצורך שלה. תודיע לה שאתה ממתין לה. מה דעתך

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות