ילדה בת חמש וחצי והתנהלות עם חברות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

26/11/2018 | 10:03 | מאת: מיכל

הי, הבת שלי בת חמש, אני שמה לב שכשהיא מזמינה בנות הביתה, הבנות נורא משתלטות עליה, והיא מתקשה להגיד להן מה היא רוצה או להציע דברים משלה. אני רואה שזה משפיע עליה, בשלב מסוים כבר מתקשה "למלא פקודות" ולכן רואים שפחות כיף לה..אך היא לא מצליחה להתנהג בצורה יותר אסרטיבית. כששאלתי אותה על זה היא אומרת שזה קצת פוגע בה ושהיא פוחדת להציע דברים משלה. שאלתי ממה פוחדת וכמובן לא ידעה מה להגיד. איך את מציעה שאחזק אותה? תודה רבה

שלום מיכל אני מציע שתזמיני כל פעם רק ילדה אחת ולפי זה תראי , עם איזה ילדה יותר קל לה להתבטא ולבטא את הכוחות שלה ואת החוזקות שלה. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות