תמרון של ילדה להורים גרושים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

18/11/2018 | 10:36 | מאת: אורסולה

בתי בת ה-10 צריכה ליטול ריטלין. התרופה לא טעימה (לא מצליחה לבלוע כדור ולכן לוקחת גרגירים שלא טעימים). אבא שלה מסכים שלא תקח. אני מתעקשת שתקח. הבוקר אצלי לא הסכימה לקחת והשארתי אותה בבית. היא התקשרה לאבא והוא בא לקחת אותה לבית הספר. לא פלא שאין לי "מילה" בבית ושהיא קוראת לי מטומטמת...

שלום אורסולה, האם את והאבא של הילדה גרושים ? או שאתם חיים ביחד? אהוד גלבוע

29/11/2018 | 10:40 | מאת: אורסולה

אנחנו גרושים כחמש שנים חיים בנפרד

שלום אורסולה כאשר ההורים גרושים , אין אפשרות להשפיע על בן הזוג השני. אלא אם הוא עובר על החוק, או עושה מעשים שפוגעים בילדה שלך. אז, אפשר לפנות לפקידת סעד לחוק הנוער , ולבקש את ההתערבות שלה. אני לא מציע לך להתעמת עם בן הזוג, אלא לחכות לזמן שהבת שלך , תבקש את העיצה ממך, , או שהיא בעצמה תבקש עזרה ממך. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות