ילדה בת 12.5

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

27/09/2005 | 11:18 | מאת: תמר

ילדתי בת 12.5 בסך הכל וכל בוקר לבה"ס גומרת חצי בקבוק מיי אפ על הפרצוף קילו סומק הסברתי לה שאני לא מוכנה שהיא תתאפר ואם כבר אז עדין ספתון מבריק זה מספיק היא לוקחות לי מהטוולט מבחי רשות ויוצאת לבה,ס ככה היא גם נקשרה לאיזה ילד דרך המחשב אני לא יודעת מה עושים?????????

27/09/2005 | 21:57 | מאת: adi

תמר שלום, אני לא אימא, אלא מתנדבת עם בני נוער. לגבי הסומק, אז אולי כדאי לקחת אותה לקוסמטיקאית שתלמד אותה איך לטפל בעור. לגבי היכרויות באינטרנט כדאי אולי ליזום ערב הורים-ילדים כיתתי . מקווה שעזרתי, עדי

28/09/2005 | 16:48 | מאת: מור וכסמן

שלום רב, קשה לי להאמין שחילוקי הדעות בינכן מתחילים ונגמרים רק בעניין האיפור. לא ברור לי מהודעתך,עד כמה היא מקבלת את סמכותך או מקשיבה לדברייך,עד כמה היא מקבלת גבולות וכו'. אני מציעה לפנות ליועצת ביה"ס ולבקש את עזרתה. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות