ילד בן 9 שנוגע בעצמו

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

16/10/2018 | 23:02 | מאת: שמרית

שלום וברכה, יש לי ילד בן 9 שלפי מה שהמורה אומר מרבה לגעת בעצמו במהלך השיעורים בנוכחות כולם, מכניס את ידו לתוך המכנסיים ואפילו מראה שנהנה מכך. וזה אפילו יכול להיות מספר פעמים במהלך היום. שאלתי היא איך להתמודד עם העניין? האם יש סיבה לדאגה? ממה זה נובע? והאם התופעה נעלמת מתישהוא? זה ממש מדאיג אותי ואני לא יודעת גם איך להסביר לילד שזה דבר שלא עושים בייחוד בפרהסיה. תודה רבה על המענה מראש שמרית.

שלום שימרית את אמורה לדבר עם הילד שלך באופן אישי, בלי שאחרים ישמעו ולהסביר לו שיש אפשרות לגעת בפין שלו, רק בשירותים או במקלחת, או כשהוא נמצא לבד בחדר עם דלת סגורה. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות