בן שנתיים+2 מרביץ לעצמו

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

30/09/2018 | 09:56 | מאת: אביבה

שלום.. בני בן השנתיים+2 מתעצבן על כל דבר קטן שלא נראה לרוחו..ובתגובה הוא דופק ראש ברצפה ו/או נותן לעצמו מכות בראש או בפנים..יחד עם בכי. זה קורה כבר כמעט שנה. ניסינו להעיר, ניסינו להתעלם..שום דבר לא עוזר. וזה כבר מאוד מתסתכל. אנחנו מגיעים למצב של להתהלך איתו על ביצים..נזהרת לא לעצבן אותו כדי שלא יעשה את זה. לפעמים נראה גם שהוא עושה דווקא. אבל רוב הזמן זו תגובה אמיתית. וזה קורה גם מחוץ לבית. יש לציין שהוא טרם מדבר, מלבד מילים קטנות פה ושם. שאלתי- למה זה קורה? איך איך אפשר למנוע או להפסיק את זה? והאם זה מצריך בדיקה מעמיקה אצל גוף מקצועי?

שלום לך אני חושב שחייבים למנוע ממנו להכות את הראש שלו , לשים כרית, או יד בינו לבין המקום שהוא מכה את הראש שלו. מה דעתך? אהוד גלבוע

07/10/2018 | 11:45 | מאת: אביבה

זה יכול להיות בכל מקום..הלוואי וזה היה מקום מסוים.. האם זה יכול לגרום לנזק? תודה

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות