התעסקות מינית מוגברת של ילד גיל 7

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

27/09/2018 | 19:08 | מאת: משה

בני בן ה7 מרבה לגעת בעת האחרונה באיבר מינו כולל שיפשופים של המקום ולחיצות מעל המכנסיים ומתחת הפיגמה, גם בפרהסיא. בכל פעם שהוא נכנס לשירותים הוא מתעסק בפין ובאשכים מגדיל ומקטין וכו', באמבטיה הוא משחק ולוחץ עם משחקי אמבט על איבר מינו, בנוסף, לפני רחצה הוא אינו משתין לתוך האסלה אלא משתין לאמבטיה מגבהים שונים ונהנה לראות את הזרימה. האם זו התנהגות רגילה ואם כן כיצד למנוע אותה? או שמא זו התנהגות חריגה המאותת על משהו? תודה על הנכונות לסייע

שלום משה הבן שלך גילה שהאיזור הזה הוא מהנה וזה טבעי. חשוב להגביל אותו למשחקים מיניים רק כאשר הוא נמצא לבדו. אני חושב שהוא לא אמור להשתין באמבטיה . חשוב לעזור לו ולכוון אותו לשם. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות