משפחתון

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

26/09/2005 | 13:38 | מאת: חגית

שלום יש לנו ילד יחיד בן כמעט שנתיים. שאין לו בכלל חברה בגילו במסגרת הבית או אחה"צ. עד לפני כשלושה חודשים הוא היה בגן קטן של שישה ילדים בני גילו. לאחר התרוצצויות אחר גן מתאים ולשווא רצינו לשאול האם מסגרת של משפחתון שבה שלושה ילדים מתאימה לגילו או שיש להעדיף חברה גדולה יותר. תודה רבה.

28/09/2005 | 16:25 | מאת: מור וכסמן

שלום רב, כמובן שזה אפשרי. אני באפן אישי,מעדיפה בגילאים האלה מסגרות קצת יותר מאתגרות מאשר משפחתון. לגבי הגודל,בגיל הזה בעיני 10- 15 ילדים זה אופטימלי. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות