ילד בן 2 ו-10 חודשים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

25/09/2005 | 14:33 | מאת: שרית

שלום רב יש לי ילד בן שנתיים ו-10 חודשים. ילד מפותח מאוד, מדבר יפה ואפשר לנהל איתו שיחות. אבל....כשבא לו. אני כל יום שואלת אותו איך היה בגן, מה הוא אכל, עם מי שיחק, מה הגננת לימדה אותם היום וכו'. לפעמים הוא עונה לי אך בדרך כלל לא. אני לא יודעת למה, זה ילד שמדבר בלי סוף, טוב לו בגן, הוא אוהב ללכת לגן ואוהב את הגננת והמטפלות. ובאמת מאוד איכפת לי, דאגה רגילה של אמא, עם מי הוא שיחק וכו'... השאלה שלי היא - מה יכולה להיות הסיבה ? אני באמת לא רואה סיבה אשר נגלית לעין. הוא כאילו לא רוצה לספר לי... ואני גם לא יודעת אם צריך ללחוץ עליו כדי שיספר לי . מה לעשות ? איך אפשר לדובב אותו ? תודה רבה-שרית

25/09/2005 | 14:42 | מאת: שרית

יש לי שאלה נוספת לגבי גמילה מטיטולים : במהלך חודש אוגוסט, התחלנו עם גמילה מטיטולים, בני מאוד רצה והתלהב להיות עם תחתונים וכששואלים אותו אם יש לו פיפי או כשלוקחים אותו לשרותים אז הוא עושה והכל בסדר. הבעיה היא שהוא לא מבקש אף פעם - ובגלל זה בורח לו בתחתונים. היינו שואלים בתדירות גבוהה אז זה היה בסדר. אבל הבעיה היא שאם לא נשאל - יברח לו. איך אפשר לגרום לו להגיד שיש לו פיפי. הוא לו רוצה טיטול !! ולגבי קקי - מלבד פעם אחת בסיר הוא או היה מתאפק קצת (לא משהו רציני - מקסימום עד הערב שהייתי שמה לו טיטול ללכת לישון) או שהיה עושה בתחתונים. האם הוא מוכן, למרות שלא רוצה טיטול יותר ? איך לגרום לו להגיד ?? תודה רבה

27/09/2005 | 00:57 | מאת: מור וכסמן

לילה טוב, מכיוון שיש כאן המון תשובות לגבי גמילה,אנא עשי חיפוש בפורום תחת המילה גמילה וקראי. אם ישארו שאלות,אני כאן. מור

27/09/2005 | 00:53 | מאת: מור וכסמן

לילה טוב, בעמ'1 יש תשובה לגבי דיבוב,אנא קראי. בנוסף,כדאי בגיל הזה להסתפק בשאלה,שתי שאלות,לא יותר. אני מעריכה שככל שירגיש שזה ארוך מדי או "חוקר" מדי,כך ישתף פחות פעולה. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות