מעבר

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

25/09/2005 | 11:50 | מאת: הללי

שלום, בתי אמורה לעבור שנה הבאה לחטיבה. כל חברותיה עוברות לבית ספר מסויים, אך היא רוצה בית ספר אחר בשל המגמות שבו. המעבר לבד לחטיבה בלי להכיר אף חבר מלחיצה אותה. יחד עם זאת המגמה חשובה לה. מה עושים תודה.

27/09/2005 | 00:32 | מאת: מור וכסמן

לילה טוב, כדאי לשבת עם דף ועט ולעשות (לא בע"פ) טבלת יתרונות וחסרונות למעבר. אח"כ לדרג כל יתרון וכל חסרון. זה עוזר לקבל החלטה. בנוסף,כדאי להשאיר לה זמן להתלבט. תלוי גם מי היא הילדה - אם מדובר בילדה חברותית כמובן שהמעבר אמור להיות פחות קשה מאשר לילדה סגורה ולא חברותית. כדאי גם לשים את הדברים בפרופורציות ולא לשדר שההחלטה היא סופית והיא בשום אופן לא תוכל להתחרט. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות