איטיות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

21/09/2005 | 22:39 | מאת: גלינה

שלום יש לי ילדה בת לחמש ,אחות בכורה לשני אחים אחריה. היא רק השנה הלכה לגן , ההסתגלות בגן היה טוב מאוד , היא אוהבת ללכת לגן ומאוד נהנת שם. הבעיה היא בבוקר , היא מאוד איטית ,היא יכולה לקחת מברשת שיניים ולשבת, ללבוש מכנסיים ולשבת וכך הלאה ובכל פעם מאיצה אותה עד שזה מגיע לזה שבעלי ,שבדרך לעבודה לוקח אותה לגן, עומד ליד הדלת הכניסה לצאת והיא עדיין לא מוכנה . מה לעשות איך להסביר לה שאבא מאחר וצריך להזדרז? כל ההסברים והפחדות לא עזרו דבר נוסף שמטריד אותי זה ה"לא רוצה" שלה לכל דבר ,לא שזה חדש אבל זה התחיל בתדירות יותר גבוהה והיא עומדת על זה . איך להתמודדת עם זה? תודה מראש

21/09/2005 | 23:08 | מאת: מור וכסמן

לילה טוב, בואי נתחיל מזה שאני מוסיפה קישור לשאלה דומה שנאלה בעבר. בנוסף,אנא קראי ב"שאלות ותשובות" בצד שמאל את החלק לגבי איומים והפחדות. אני מקווה שתקבלי כיוונים למחשבה/עשיה. אם תזדקקי לעוד עזרה,כתבי וספרי קצת איך היה עד שנכנסה לגן. http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1234/xPG/24/xFT/1459/xFP/1481 מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות