הגננת

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

21/09/2005 | 08:55 | מאת: אלנה

בוקר טוב יש לי אישית בעיה קטנה - הבן שלי בן ה1.10 הולך עבר שנה שניה למעון ויצו. השנה התחלפו הגננות והוא נמצא בכיתה עם 2 גננות - רוסיה וצברית דתיה הוא הקבוצה של הרוסיה - בחורה מאוד נחמדה וחמה .פעם בשבוע יש לה יום חופש ויש לה מחליפה שמגיעה יותר מאוחר - אני מביאה את בני ב7 בבוקר כדי להספיק לעבודה בפקקים. וכל אותו יום פוגשת אותו הגננת השניה - הצברית הדתיה. כעיקרון הכל בסדר אך הבן שלי צורח ולא רוצה ללכת אליה - ואני לא יודעת למה. אני אישית מאוד לא נהנת להיות בקרבת(אני מנסה לא להראות זאת) ויש לזה סיבה : האישה מסריחה!!!במובן הישיר של המילה - נודף ממנה ריח פה כאילו לא צחצחה שיניים כמה שבועות וגם לא יודעת שיש מקלחת או דאודורנט. פשוט לא נעים לעמוד לידה ובטח שלא נעים כנראה לילד שלי כשהיא מרימה אותו. מה עליי לעשות? להשלים עם המצב? אני עוד לא הכרתי את הגננת המחליפה ואני מקווה שהיא מגיעה לא הרבה מאוחר אחרי והיא יודעת על היגיינה.או אוליי הפתרון - ביום חופש של הגננת שלו להביא את הילד יותר מאוחר (ואז יש לי בעיה רצינית) או אוליי לדבר עם המנהלת? או להשלים שזו בעיה שלי ולהתמודד איתה? מה תיעצו לי?

21/09/2005 | 22:53 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, אני מציעה לפנות למנהלת הגן, בעדינות !, ולשוחח על הקושי להשאיר ילד שלך אצל מישהי לא הגיינית. כידוע,חלק מאוד חשוב בטיפול בילדים הוא שמירת ההגיינה. אני בטוחה שאם זה לא יאמר בטון מאשים,ההתייחסות תהיה רצינית. את שואלת למה בנך לא רוצה ללכת אליה. ילדים מאוד מרגישים את רתיעת הוריהם . גם אם הם לא יודעים ממה ההורה נרתע,הם חשים זאת ומגיבים בהתאם. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות