עשיתי שטויות ועבדתי עליו ..

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

18/11/2017 | 11:13 | מאת: ..☆..

עשיתי משהו שמפריע לי וגורם לי הרגשה רעה.. כי איבדתי סיכוי לבנות משהו עם בחור שהייתי מעוניינת בו, זה מישהו שראה אותי במציאות ואז התחיל איתי באפליקצייה להכרויות, הוא דיבר נורמלי, התעניין היו לנו שיחות טובות רק בהתכתבות הוא ניסה להתקשר ולא עניתי לו לאף שיחה, יש לציין הוא הטעם שלי בחיצוניות וגם לפי ההתכתבות אני רואה את זה, הוא הציע שניפגש וכמו שאני אוהבת אמר שהוא יבוא לאסוף אותי באוטו שלו, שאלתי אותו מה נעשה כשניפגש הוא אמר שנהיה באוטו התשובה הזאת עיצבנה אותי והכל כי זה מראה כאילו הוא רק מכוון לסקס, מפה הכל הידרדר.. התחלתי לעבוד עליו בהודעות לגרום לו לחשוב שכניפגש יהיה סקס כדי לראות איך הוא מגיב והפיל אותו בפח! מרחתי אותו בהודעות והוא ממש רצה כבר לבוא אליי אני מרגישה שהתעללתי בו.. כתבתי לו בסוף "סתם הסתלבטתי עלייך מה חשבת שאני רק סקס?" הוא התעצבן.. הוא כתב לי שאני בטח גבר בכלל שאני טרנסית דיבר בלשון זכר(יש באפליקציה הרבה טרנסיות שנראות כמו נשים) הוא גם חשד שאני טרנסית כי לא עניתי לו לטלפון ואין לי פייסבוק, הוא כתב לי 'תוכיח שאתה לא גבר', עניתי לו 'מה זה יתן לי גם ככה אתה מחפש רק סקס' אז הוא כתב יאלה אל תשגע אותי ביי. התנהגתי בטיפשות איבדתי את הסיכויים איתו? אם הייתי מציעה שנעשה משהו אחר כמו לשבת במקום ציבורי לדייט נורמלי הוא היה מסכים או שהוא באמת חיפש רק סקס?

שלום לך אני לא חושב שבפגישה הראשונה בן הזוג אמור לקחת את בת הזוג במכונית שלו. להפך. אז את בטרטוריה שלו. הוא שולט במצב. אני בעד להיפגש בבית קפה , או מסעדה , במקום שיש בו הרבה אנשים ואין כל סיכוי לסקס. אז יש את האפשרות להתחיל בהיכרות בין שני בני אדם . מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות