רחצה משותפת

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

20/12/2004 | 19:56 | מאת: זאב

עד איזה גיל אם בכלל אפשר לקיים רחצה משותפת בין אבא לבת בת 4

20/12/2004 | 21:37 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, אני לא חושבת שיש לכך תשובה מוחלטת (חוץ מבמקרים קיצוניים כמובן...).אם המצב טבעי ונח לכל המעורבים (אב,בת,אם),אני לא רואה סיבה להפסיק את זה כרגע. כמו בהרבה דברים אחרים,כל משפ' נוהגת ע"פ המקובל אצלה ומה שהיא מגדירה "נורמלי".ישנן משפ' שבהן האב לעולם אינו מתקלח עם ילדיו (בנים ובנות כאחד),ישנן כאלה שמפסיקות כשהילדה מתחילה להתעניין בהבדלים באברי המין,וישנן כאלה הממשיכות עד לגילאים מאוחרים יותר. אם אתה שואל את עצמך עכשיו - נו,אז איך אני אדע? גם אם אתה לא תדע,ילדתך תבהיר לך מתי זה כבר מביך אותה ולא נעים לה (גם אם לא באפן מפורש,תבחין שהיא נמנעת ממקלחות משותפות,מצחקקת במבוכה וכו'). במידה שישנה שאלה נוספת, אני פה. מור.

29/03/2005 | 21:10 | מאת: lilach

לדעתי אין כל סיבה והצדקה להורה להתרחץ יחד עם בנו/בתו בכל גיל.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות