קינאה בין אחיות אמא לא תורמת לעניין רק מחמירה את המצב מה לעשות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

13/10/2017 | 00:26 | מאת: מור

אני בת 29 עוד לא מסודרת לא משפחה ולא עבודה ונידית אני בת השנייה מיתוך חמשה אחים ואחיות. יש לי אחות שיותר צעירה מימני בשנה 9/10 חודשים והיא יותר מסודרת יש לה עבודה קבועה ואמא שלי מספרת שיש לה גם (רישיון שלי אין) והיא תמיד משווה בני לבנה אבל לה היא לא אומר כל הזמן תראי ותראי מה לעשות אני לא יודעת איך להתמודד עם אמא שלי השמח לעזרה

שלום לך אני מציע לך לפנות לטיפול פסיכולוגי. שם תוכלי להיעזר במערכת היחסים שלך עם אימך, וגם עם אחותך, ולברר מה קשה לך בחיים. האם חשבת על אפשרות כזו? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות