מדוע כל תגובה לוקחת 20 יום ויותר

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

19/09/2005 | 21:11 | מאת: dora

שאלתי הראשונה נענתה לאחר 8 ימים שאלתי השניה עומדת פתוחה מתאריך 2 לספטמבר

19/09/2005 | 22:09 | מאת: מור וכסמן

לילה טוב, דבר ראשון,גם עכשיו אני לא מצליחה למצוא את השאלה מה 2.9. שני,כמו שנכתב,בסוף החופש הגדול חל עיכוב מסיבות מובנות ואכן התנצלתי על כך. שלישי,בטח שמת לב שמאז ה 2.9 עניתי כמה פעמים. כולל בשעות לילה מאוחרות מאוד כדי שלא יווצר מצב שבו אנשים ממתינים לשווא. רביעי,את בטח יודעת שכל עבודתי כאן (והיא רבה !) היא בהתנדבות!. מה שלא גורם לי חלילה לזלזל וכל אחד מכם מקבל את מלוא תשומת הלב ותשובות מאוד ארוכות ומפורטות (לעניות דעתי,הרבה יותר מפורטות מהרבה פורומים אחרים..). חמישי,גם אם קורה שאני מפספסת הודעה שמחכה (וכאמור,גם עכשיו איני מוצאת אותה),אולי במקום לפנות הטון כ"כ תקיף (ואפילו קצת מעליב) ,פשוט אפשר להפנות את תשומת ליבי לכך שדילגתי... ? חמישי,אם תדפדפי קצת בטח תשימי לב שאף אחד מעולם לא חיכה כאן 20 יום לתשובה. בתקופות עמוסות מאוד מחכים כמה ימים. שישי,איך את במקומי לאחר מאות תשובות שנתת,בהתנדבות, כולל בשבתות/חגים/שעות לילה מאוחרות... היית מרגישה אם היו כותבים לך את ההודעה שכתבת לי ?. את מוזמנת להוסיף קישור או להעתיק מחדש את שאלתך ואענה. מור

20/09/2005 | 21:56 | מאת: האמא שדואגת לילד בן ה-3.5

באמת לא יפה כך לתקוף אני באופן אישי כתבתי שאלה ונעניתי מייד ולאחר יום שוב שלחתי שאלה ונעניתי שוב במהרה בנאמנות והרבה חום והבנה אמיתית קורה שמפספסים כפי הנראה האמא הזו כל כך מודאגת ולחוצה שכל יום נראה כמו נצח חוץ מזה אמא יקרה אם הייתה לך בת שמתחפשת לחייל או שוטר?? היית מודאגת? תני לו לספק את הסקרנות שלו אי אפשר למנוע נטיות מיניות זה משהו מולד ולא יעזור לנו יש לי חברה שהבת שלה בת 8 נורא רצתה להראות כמו בן שיער קצוץ בגדי בנים עד שהייתה ניראית כמו בן בעיני כולם ועכשיו היא פתאום מאריכה שיער ןלובשת שמלות דברים שאנו מורידים מהם את הפוקוס משתנים בהצלחה ותודה תודה למור וכסמן

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות