נגיעות כל הזמן באיבר מין ילד בן 5

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

07/09/2017 | 01:06 | מאת: אמא דואגת

ילד בן 5 נוגע כל הזמן לסירוגין באיבר מינו... לא תמיד בכוונה... סוג של הרגל בהיתמודדות במצבים מביכים או אפילו במצב של חשיבה.. הקשבה במיפגש... מה עושים? איך משנים את ההרגל? להסביר יפה כבר לא עוזר... אין היתקדמות נורה אדומה???? למי לפנות?

שלום לך, ילדים ובמיוחד בנים נוגעים באיבר המין שלהם. לעיתים כדי להירגע ולעיתים מתוך הנאה. אני מציע להציע לו כל הזמן דברים אחרים לעשות.לעיתים אפשר לשאול אם הוא צריך פיפי, יש בכך רמז שאולי זו הסיבה שהוא נוגע באיבר המין. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות