הצבת גבולות לפעוטות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

14/08/2017 | 13:23 | מאת: ענת

שלום רב יש לי פעוטה מקסימה בת שנה ושישה חודשים . היא כבר אומרת כמות נכבדה של מילים ומבינה הכול מעבר לגילה . הבעיה שמאז שהתחילה לדבר התחיל שלב הלא לא ודי ולא בא לי , והכול רוצה לבד ובודקת גבולות. אני מבינה שזה חלק מהתפתחות התקינה אבל כיצד ניתן להציב גבולות ועדין לאפשר לה להסתקרן וללמוד. כי אני ובעלי מרגישים שהיא מנהלת אותנו . וגם המשפחה והגננת העירו לנו על זה מס פעמיים. אשמח לתשובה יום טוב.

שלום לך, נראה שהבת שלכם מנהלת אותכם , כי אין לכם דרך משותפת. היא בודקת גבולות כי אין גבולות מוסכמים ביניכם. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות