איך לספר לילדים שאמא בהריון

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

18/09/2005 | 09:10 | מאת: אמא לשניים

יש לנו שני ילדים: בן כמעט 8 ובת כמעט 6 . אשמח לקבל הצעות, טיפים ומחשבות על הדרך הטובה ביותר לבשר לשניים שבקרוב הם יהיו שלושה. (בעוד כשישה חודשים). תודה רבה!

21/09/2005 | 20:43 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, אני הייתי מחכה עוד קצת ומספרת קצת לפני שמתחילים לראות בטן. למרות שמדובר בילדים גדולים,אני כן מציעה לקרא ב"שאלות ותשובות" משמאל את החלק של הכנה להולדת אח (למרות ששם מדובר בגילאים צעירים בהרבה) ולעשות את ההתאמות לגיל ילדייך. סה"כ,הדברים מאוד דומים בבסיס (החששות,הקנאה...) רק יכולים לקבל ביטוי התנהגותי שונה. אם ישארו שאלות,אני כאן, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות