בת מתבגרת שמסרבת לבוא בהסדרי ראיה ו

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

24/06/2017 | 13:11 | מאת: יוסי

שלום רב. יש לי בת מתבגרת בת 15 (כמעט 16) שמתייחסת אלי בחוסר כבוד והערכה. היא מדברת אלי לא יפה ובאה בטענות כל הזמן. היא לא באה אלי בזמן הסדרי ראיה (לא נשארת לישון אצלי) מתוך טענה שאתה "אבא לא יכול להכריח אותי". לאחרונה אמרה לי ש"אתה אבא לא אבא שאני הייתי רוצה שיהיה לי". כיצד עחי לנהוג כדי לא לאבד אותה? אני גרוש מאמה של ילדה כ 14 שנה.

שלום יוסי, המצב באמת לא כל כך פשוט. צריך לנסות להבין מדוע במשך 15 שנים לא נוצר קשר שיכול עתה להמשיך. אני מציע לך לברר את זה עם פסיכולוג. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות