טיפולים כימוטרפיים

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

25/04/2010 | 22:20 | מאת: אהובה

חליתי בסרטן השחלות ב-2004 ומאז עברתי מספר ניתוחים להוצאת גידולים .ב-29.01.2010 עברתי ניתוח באזור האגן הימני ונפגע צינור האורטה פעם שניה. שמו לי סטנד אבל קיבלתי דלקת שהיתה מלווה בחום גבוה ובירידה משמעותית של רמת ההומוגלובין שהצריכה 4 מנות דם . בדיקת סי.טי הראתה בעיה בכליה הימנית וכדי להקל עליה הכניסו לי נפרוסטמיה. השבוע אני אמורה לעבור מיפוי כליות כדי לקבל החלטה מה לעשות. הרופא שמטפל בי ממליץ על הוצאת הכליה אבל נודע לי שאם כליה אחת אי אפשר לעבור טיפולים כימותרפיים. אני בת 66 ומצבי הגופני טוב ואני רוצה להמשיך לחיות ולהנות מחיי החיק משפחתי התומכת. רציתי לדעת האם ניתן לקבל טיפול כימותרפיים אם כליה אחת. תודה על תשובתך המהירה.

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: אונקולוגיה גינקולוגית טיפולים משלימים בסרטן צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)