פורום פסיכיאטריה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

08/09/2009 | 23:27 | מאת: מיכל

שלום, מאז אמצע חודש שעבר, אני מנסה לקבל תשובה בפורום הנ"ל. נכון שהמנהלים פועלים בהתנדבות. אבל מדוע כבר חודש השאלה שלי לא זוכה להתייחסות?! לא מעלים אותה לפורום, לא עונים לי ו.. פשוט מתעלמים בצורה בוטה! רק רציתי לברר, האם חולי אפילפסיה יכולים לקבל טיפולי ECT. זה הכל. אם מנהלי הפורום לא יודעים את התשובה, לגיטימי. אף אחד לא יודע הכל. מותר להעלות את השאלה ולענות, שלא יודעים את התשובה. אבל אחרי 3 פעמים (האחרונה היתה היום), שבהן שאלתי את אותה שאלה - בנימוס ובכבוד - והיא אפילו לא הועלתה לאתר! זה כבר ביזיון! אלה הם פני האתר שאתם הצוות שמאחוריו? בושה וחרפה! מיכל.

לאחרונה נוספה מנהלת חדשה במטרה לשפר ולייעל את תדירות התשובות בפורום. מקווים שתעני בהקדם. צוות האתר.
09/09/2009 | 18:39 | מאת: מיכל

גם היא התעלמה מההודעה שלי, שהעליתי בשלישית אחרי שראיתי שנוספה מנהלת חדשה במטרה להקל על הלחץ. מקצועי זה לא, זה בטוח.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)