רחובות

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

25/03/2009 | 19:04 | מאת: סיגלית

יש לי גידול שפיר (כך נאמר) בכליה השמאלית, אני דואגת ותוהה, האם כדאי להוציאה ?? דעת הרופאים להשאירה (גודל 6 וחצי ס"מ) אמרו שלחצי מהמדינה, יש גידולים בכליה, לפני חצי שנה עברתי ניתוח משמר בשד ימין, טיפול כימו 1, ו-21 הקרנות, והיום לוקחת כדור טמוקסי 20 מ"ג, אני פוחדת שהגידול בכליה יהפך לסרטני, כמו, הגידול שהיה לי בשד, (במשך 12 שנה הוא היה שפיר) ובבדיקה האחרונה כאמור, התגלה כסרטני, מה אתם ממליצים???? (אני בת 50)

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "גידולים נוירואנדוקריניים". צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)