ציסטה בראש

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

25/05/2008 | 01:03 | מאת: אפרת

תינוק בן 13 חודשים עם היפוטוניה קלה מרפס גדול פתוח (כ-3 ס"מ) נולד באחוזון 50 שצמח לאיטו לאחוזון 90 בבדיקת us התגלתה בהמיספרה השמאלית, באספקט פרונטלי קולקציה נוזלית 2.5 על 5.5 ס"מ, מכילה נוזל צלול. לא נראו כדי דם החוצים את הממצא. ממצא חוץ מוחי. אין לחץ, חדרים אינם מורחבים. הממצא אומת בCT הממצא לא היה קיים ב US מלפני חודשיים מה עושים ?

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום "נוירוכירורגיה" פורום "רפואת ילדים" צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)