שאלה בקשר לעבודה בתחום

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

09/12/2004 | 01:42 | מאת: יצחק

שלום לך! יש לי תואר בחינוך והתמחות בחינוך מיוחד. עד כה עסקתי בהעברת שיעורים פרטיים ובהוראה מתקנת . האם אני יכול למצוא עבודה דומה במסגרת משרד החינוך\ ערייה - ולאין עלי לפנות ? תודה יצחק

09/12/2004 | 08:43 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ליצחק בוקר טוב, יש מסגרות רבות בהן ניתן להשתלב ולעבוד בתחום לקויות למידה. בכל עיר קיים מרכז טיפול לילדים לקויי למידה . מרכזים אלה משתייכים לעיריה, והלומדים בהם על פי רוב הם תלמידיי בתי הספר היסודיים ותלמידיי חטיבות הביניים. כמו כן ניתן לפנות למכוניי האבחון הרציניים החל מניצן וכלה במכוניי אבחון פרטיים בעליי שם, אשר תרים פעמים רבות אחר בוגרים בתחום אשר יצטרפו באופן קבוע לצוות המרכז. בברכה אלמוג

13/12/2004 | 01:26 | מאת: יצחק

או יותר נכון חולון- ראשל"צ

מנהל פורום לקויות למידה