שאלה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

08/12/2004 | 20:05 | מאת: יעל

יאלמוג, על מנת שאדע באילו כיוונים ניתן לשאול אותך , אולי תפרטי - האם את מלמדת ילדים לקויי למידה בגיל בית ספר יסודי, או יותר מבוגרים ? האם היית מורה למקצועות העברית לאחר לימודים בסמינר למורים ? או שיש לך תואר אקדמי בחינוך, פסיכולוגיה וכדומה .? אולי בספרות וכדומה... בהצלחה בניהול הפורום

08/12/2004 | 23:40 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

יעל ערב טוב, ראשית, תודה על האיחולים. מקווה כי נצליח להפיק יחד את המירב ואף להשפיע על הסביבה החברתית והחינוכית שכל כך זקוקות לשינוי בגישה. לשאלותייך: אני בוגרת מספר מסלולים אוניברסיטאים ולא סמינר. תחומיי ההתמחות שלי מגוונים: ספרות, לשון, פילוסופיה, חינוך וחינוך חברתי. בנוסף, עיקר עיסוקי בשנים האחרונות הוא עבודה חינוכת עם מתבגרים על פי רוב תלמידיי תיכון בכיתות י - יב. עם זאת יש לי ניסיון בעבודה הוראתית וחינוכית גם עם תלמידים צעירים יותר. כיום , כפי שניתן לקרוא בהודעות הפתיחה, אני מנהלת מרכז למידה ותמיכה, המיועד בעיקר לתלמידים בעליי לקויות למידה, אך בהחלט לא לקויי למידה בלבד. תחום זה הוא עיסוקי המרכזי במהלך 6 השנים האחרונות. את המרכז הקמתי לפני מעט יותר משנה לאחר ניסיון של 12 שנה במערכת החינוך הבלתי מוצלחת שלנו, אשר הצליחה לשכנע אותי כי יש צורך בגיבוש פתרונות אלטרנטיבים. אשמח לשמוע כל שאלה ולנסות לסייע כמיטב יכולתי בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה