אנא עיזרו לי לא יודעת למי לפנות

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

15/05/2005 | 11:12 | מאת: סוזנה

בתי בת 12.5 היועצת בה"ס הזמינה אותי ואמרה לי שבתי לא יכולה להמשיך ולעלות לחטיבה הרגילה מכיוון שיש לה לקויות למידה קשה לה בבה"ס מה עלי לעשות?. האם ביתי עומדת לעבור לבה"ס מיוחד? האם זה בה"ס של מיוחדים???? אני ובעלי מאוד פרימטיבים בנושא אך אני אומר לילדה שהיא לא תמשיך שנה הבאה עם כל החברות שהיו עימה מכיתה א' אנא יעצו לי מה עלי לעשות?????????

15/05/2005 | 21:58 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

סוזנה ערב טוב, חשוב לי להבין את הסיטואציה: היכן לומדת ביתך כיום? מהן בעיותה בתחום הלימודי והחברתי? מה נאמר לכם בדיוק ? מהו איזור מגוריכם? מהי מסגרת הלימודים החלופית שהוצעה לכם? יתכן ובתכם לא תוכל להמשיך בלימודים עם שאר חברותיה. עובדה זו היא בהחלט לא העיקר! כעת יש לדאוג להרגשתה הטובה של הילדה בתוספת למציאת מסגרת לימודים מתאימה עבורה. העבירי לי פרטים נוספים, ונבחן את הדרכים להמשך הדרך... בברכה אלמוג

19/05/2005 | 12:58 | מאת: סוזנה

כעת ביתי לומדת בכיתב ו' בה"ס יסודי והיא אמורה לעבור לחטיבה אני גרה באזור המרכז האם לתת לה היזדמנות ללכת עם שאר הכיתה לבה"ס שכולם הולכים או לשמוע ליועצת בה"ס ולהפנותה לבה"ס של ילדים עם קשיים בלימודים??????נ.ב התעודה שלה על הפנים.

מנהל פורום לקויות למידה