שאלה לגבי אבחון דידקטי

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

29/04/2014 | 00:39 | מאת: ורד

שלום, אני סטודנטית לקראת סיום תואר ראשון בפסיכולוגיה ומעוניינת להמשיך ללימודי תואר שני בלקויות למידה על מנת להיות מאבחנת דידקטית. לאחרונה שמעתי כי כיום מאבחנים דידקטיים לא יכולים לתת הקלות והתאמות לתלמידים במוסדות הלימוד. האם אכן כך הדבר? אשמח לדעת היכן ניתן להתעדכן בנוגע לחקיקה בנושא. תודה רבה, ורד

29/04/2014 | 07:47 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ורד בוקר טוב, מאבחנים דידקטיים יכולים להמליץ על התאמות היבחנות ברמה 1,2 - התאמות אלה מאושרות בבית הספר על בסיס האבחון. התאמות בדרגה 3 ניתנות אך ורק על ידי פסיכולוג ומאבחן מומחה. בברכה אלמוג

12/08/2014 | 04:08 | מאת: אור

מנהל פורום לקויות למידה