איבחון

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

03/01/2014 | 18:15 | מאת: מלי

בתי בת ה-16 לומדת בכיתה י'. בכיתה ט' עברה איבחון דידקטי. האם האבחון שעברה וההקלות שקיבלה תופסות גם בבחינות בגרות?תודה

04/01/2014 | 18:20 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, אבחון שנערך בכיתה ט תקף עד סוף התיכון ואף מעבר. לעתים יש לעדכן את התאמות ההיבחנות לקראת בחינות הבגרות. בהצלחה אלמוג

04/01/2014 | 20:48 | מאת: מלי

תודה על התשובה המהירה. למה הכוונה בדיוק" עדכון התאמות לבחינות בגרות".איך יודעים שיש צורך בהתאמות כאלה אם בכל מקרה ההקלות שנתנו תקפים עד סוף התיכון כולל בחינות בגרות?

מנהל פורום לקויות למידה